AromatouchTM Technique Massage

De AromatouchTM Techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaande expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

De techniek maakt gebruik van dõTERRA’s CPTG essentiële oliën. Dit zijn 100% pure, natuurlijke, aromatische bestanddelen die zorgvuldig uit planten zijn geëxtraheerd. Ze bevatten geen verdunner of kunstmatige toevoegingen die hun werkzaamheden kunnen verminderen en ze zijn vrij van verontreinigingen of andere chemische middelen.

De dõTERRA’s CPTG Certified Pure Therapeutic Grade essentiële oliën vormen de veiligste en meest werkzame oliën ter wereld die de meeste voordelen bieden.

De behandeling

De essentiële oliën worden op een speciale manier op de rug, het achterhoofd en de voeten aangebracht. De lichte massage bestaat uit bewegingen langs de energiebanen en de viscerale contactpunten op de rug tot aan de kruin en onder de voeten. Deze bewegingen zorgen ook voor de optimale opname van de oliën door het lichaam. De combinatie van de oliën en de bewegingen zijn zodanig op elkaar afgestemd dat de oliën een breed effect hebben op het lichamelijk en geestelijk/emotioneel welzijn.

Aromatouch werkt ontspannend voor de spieren en de geest, het verlaagt stress, kalmeert spanningen en geïrriteerd weefsel, het verhoogt de circulatie, de soepelheid van de ledematen, het ondersteunt het immuunsysteem, reinigt en balanceert lichaam en geest.

De oliën

Aromatouch™ Techniek maakt gebruik van 8 olien: lavendel, balance, on guard, melaluca, aromatouch, deep blue, wilde sinaasappel en pepermunt.

Essentiële oliën werden in de geschiedenis in vele culturen gebruikt voor hun heilzame werking. In deze tijd zien wij de trend naar een holistische en zelfvoorzienende gezondheidsbenadering. De sterke heilzame werkingen van essentiële oliën worden herontdekt. Essentiele oliën kunnen de stemming verbeteren, de zintuigen kalmeren en krachtige emotionele reacties opwekken. Ze kunnen diepgaande ondersteuning bieden bij fysieke en mentale uitdagingen.

Daarom is er na de 1e behandeling gratis gelegenheid voor een goed gesprek. De massage duurt ongeveer 60 minuten. De massage kost €55,-, indien je 2 badlakens en een hoeslaken meebrengt, krijgt je €5, korting.

Aansluitende handmassage kost €12,50 en duurt ongeveer 15 minuten.

AromatouchTM Technique voor kinderen

Ook kinderen kunnen genieten van deze heerlijke massage

Duur: 30 minuten.

Kosten: €30,-.

Samengevat

AromatouchTM Techniek massage

Let op!
Deze behandeling is niet bedoeld als vervanging van een medisch consult. Elke persoon die een ziekte, verwonding of medische aandoening heeft, moet een professionele zorgverlener raadplegen.

Aanmelden of informatie

Mail.
Bel of app 06 40 66 60 82