Cursus Shantala babymassage

Wist je dat warmte, aanraking, gewiegd, gestreeld en vastgehouden worden een essentiële levensbehoefte is voor een baby?

Leer in de cursus Shantala-babymassage hoe jij dit kunt geven!

Babymassage is een fijne manier om contact te krijgen met je baby. Een ontspannen en speciaal moment voor zowel ouder als kind. Babymassage is goed voor een gezonde ontwikkeling en versterkt de band tussen ouder en kind.

In een groepje met andere ouders/verzorgers leer je tijdens 3 lessen van 1,5 uur de Shantala-babymassage. Ook onderwerpen zoals; het effect van masseren, darmkrampjes, huilen, dragen, Tummy Tubben, massageolie, gebruik van essentiele olien bij baby’s en kinderen, komen aan de orde. Natuurlijk is er ook tijd om ervaringen uit te wisselen.

De Shantala-methode is afkomstig uit India. Deze vorm van totale lichaamsmassage wordt gebruikt tijdens de dagelijkse verzorging van een baby. Elke les leer je een stukje. De stapjes worden voorgedaan op een pop en duidelijk verteld. Ook krijg je een handig boekje waarin de massage is beschreven en een flesje met massageolie.

Les 1 start je met de buik- en de rompmassage.

Les 2 komen de armen, benen en gymoefeningen er bij.

Les 3 leer je de rug- en gezichtsmassage.

De cursus is geschikt voor baby's van 6 weken tot ongeveer 9 maanden oud.

De cursus kost €90,- per persoon, minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers

De cursus wordt gegeven op 3 (opeenvolgende) zaterdagen of zondagen van 10:00 uur tot 11:30 uur of 3 dagen in een schoolvakantie.

De cursus kan gegeven worden bij een van de deelnemers thuis of op een ander nader af te stemmen locatie. Als groepje aanmelden is dus ook mogelijk!

Aanmelden of informatie

Mail.
Bel of app 06 40 66 60 82

Geregistreerd trainer babymassage.


Gediplomeerd kinder-, jongeren- en opvoedcoach.