Waar kom je via Via 10?

Via is het latijnse woord voor weg, route, manier of methode en 10 dat ben ik!

Tineke de Jong, vrienden zeggen vaak Tien.

We ondervinden allemaal op onze levensweg wel eens hobbels of pech of we verdwalen. Dan is het wel heel fijn dat je om hulp kunt vragen, want dan kun je daarna weer verder om je bestemming te bereiken.

Ik ben 24 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs en heb zo heel veel kinderen een stukje verder geholpen op hun levensweg. Dit was prachtig werk, daarom ben ik nu ook weer aan de slag in het basisonderwijs, maar dan als flexibel in te zetten leerkracht. Zo kan ik het combineren met mijn activiteiten als coach, trainer en masseur.

Ik heb het onderwijspad verlaten om nieuwe wegen te ontdekken. Eén van die wegen was een doodlopende weg. Dan kun je alleen maar omkeren. Zo ontdekte ik nieuwe prachtige paden die, achteraf bekeken, een hele mooie route vormden naar waar ik nu ben.

Mijn liefde voor het werken met kinderen, de ouders en mijn passie voor essentiële oliën kan ik allemaal kwijt in mijn praktijk Via 10, Coaching en massage met essentiële oliën en in Via 10, Freelance leerkracht.

Hiervoor heb ik passende opleidingen gevolgd, maar ik werk vooral vanuit mijn gevoel. Door mijn holistische benadering, kijken naar de hele mens, gebruik ik tijdens de coaching en trainingen al mijn kennis, ervaringen en gevoel. Bij het gehele aanbod maak ik ook gebruik van de krachtige werking van de essentiële oliën van dõTerra.

Kortom, strand je met pech, weet je de hobbel niet te nemen, ben je verdwaald op je levensweg?

Via 10 helpt je graag weer op de goede weg om je bestemming te bereiken!