Via 10, voor een freelance leerkracht
Inval vóór er uitval is!

Van alles wat ik tegenkom neem ik een stukje mee

Als ik dan iets nodig heb, draag ik altijd een plan,
een oplossing, een idee.
(dichter onbekend)

Zoekt u voor uw basisschool tijdelijke ondersteuning?

Kunt u geen invaller meer vinden zonder dat het verplichtingen schept?

Moet u bij ziekte groepen bij elkaar zetten of naar huis sturen?

Vragen uw leerkrachten om vervanging om te kunnen toetsen?

Dan kunt u mij inhuren als freelance leerkracht!

Als Flexleerkracht (zzp) werk ik met een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst. Er ontstaat geen enkele verplichting aan mij. Ik heb 30 jaar ervaring in het basisonderwijs en heb aan alle groepen les gegeven. Kortom volledig bevoegd, ook voor lichamelijke opvoeding, en inzetbaar voor alle groepen. Daarnaast ben ik ook kindercoach en kan ik deze kennis en vaardigheden binnen en buiten de groep gebruiken om de kinderen te begeleiden.

Via Via 10 heeft u snel een ervaren leerkracht voor de klas! Neem contact op via mail, telefoon, website of boek mij via www.flexleerkracht.nl.


Referenties

Referentie Katja Terstegen, directeur De Bongerd Veenendaal

Tineke is ingevlogen toen er onverwacht een langdurig zieke collega was. Voor ons een nieuwe stap om te werken met een ZZP'er in het onderwijs. Het bleek een schot in de roos. Vanaf dag 1 hebben zowel leerlingen, ouders als team Tineke omarmd. Tineke staat voor professionaliteit, stabiliteit en vertrouwen. Tineke werkt actief en met succes aan relatie, competentie en autonomie bij leerlingen. Ze heeft natuurlijk overwicht en staat boven de lesstof. Tineke maakt zich een nieuwe organisatie snel eigen, neemt deel aan alle teamverantwoordelijkheden en werkt accuraat. Een integer mens en een aanwinst voor ieder team.

Met vriendelijke groet,

Katja Terstegen
Schoolleider Wereldkidz Mozaïek, locatie De Bongerd Veenendaal.

Reactie ouder, Pirouette Almere

Je was onze reddende engel

Referentie Rachel Taggenbrock, directeur Pirouette Almere

Toen ik elf maanden geleden op de Pirouette in Almere kwam werken als interim directeur, werkte Tineke daar al als inval-leerkracht in de midden- en bovenbouw. In die elf maanden heb ik Tineke goed leren kennen en een positieve indruk van haar gekregen; flexibel, komt haar afspraken na, betrouwbaar, vriendelijk, goed te bereiken. Omdat ze zo lang aan de school verbonden is geweest, heeft ze ook deelgenomen aan de schoolontwikkeling en studiedagen bijgewoond. Zo heeft Tineke kennisgemaakt met Expliciete Directe Instructie en hiermee geoefend in haar lessen, net zoals de rest van het team. Daarmee heeft ze haar ontwikkeling up-to-date gehouden. Ook heefet ze actieve bijdrage geleverd aan het missie-visie traject dat we op de Pirouette hebben gelopen. Ze denkt altijd mee en denkt in kansen; ze wil zich graag blijven ontwikkelen en staat open voor feedback. We wensen Tineke een heel fijne nieuwe werkplek waar ze haar draai opnieuw zal vinden. Ik heb er alle vertrouwen in!

Met vriendelijke groet,
Rachel Taggenbrock - Pirouette

Adres:

Perzikstraat 22
1326 HN Almere
T:036 - 5450425

Kastanjeplein 41
1326 CC Almere
T:036 - 5232870

E: r.taggenbrock@kbspirouette.nl


Referentie Mayke van den Berg, directeur en Elke Spoor, Intern begeleider De Zeeraket Almere

Almere, 19 april 2021

Tineke de Jong heeft in de periode van oktober 2020- juli 2021 bij ons op De Zeeraket gewerkt. In eerste instantie als vervanger tijdens dan een zwangerschapsverlof. Tineke heeft dit zeer adequaat aangepakt. Zij heeft de groep omarmd en is met een positieve blik aan de slag te gaan. Tijdens deze periode kregen we te maken met een Lock down vanwege Covid-19. Ondanks het opnieuw opstarten in een groep is het Tineke goed gelukt om een relatie aan te gaan met de leerlingen. Als professional is Tineke instaat om de methode en de gewoonten binnen de school op te pakken, een heerlijke collega en een goede juf. Jammer dat ze in Sneek woont.

Met vriendelijke groet,
Elke Spoor en Mayke van den Berg

Referentie Simone Oosterbroek, directeur It Haskerfjild Joure

Joure, november 2021

Tineke is een fijne en gedreven collega. Ze neemt haar vak serieus en bijt zich in de klas. Ze wil resultaat halen. Ze laat kinderen in hun waarde en ziet de kinderen goed. Ze kan daardoor het pedagogisch klimaat goed inkleuren. Door haar volle rugzak kan ze elke situatie naar haar hand zetten. Een collega die haar zaakjes goed op orde heeft.

Simone Oosterbroek
Directeur

Reactie ouder, Aventurijn Houten

Dear Tineke,

Thanks a lot for sharing those nice photos.
And also thanks a lot for teaching those lovely kids for this school year. We are very glad to have such an experienced teacher as you.

Enjoy your weekend.

Best regards,
Qiongna Zhang
C'est la vie

Referentie Mieke van Berkel, directeur Aventurijn Houten

Aan de start van schooljaar 2021 - 2022 vertelde één van onze leerkrachten een andere weg in te slaan. Wat bleek het moeilijk te zijn om een geschikte nieuwe collega te vinden gedurende het schooljaar! Op allerlei manieren zijn we gaan zoeken naar iemand die ons team kwam versterken bij de groepen 1/2. Zo kwam ik in contact met Tineke. Er was direct een klik en Tineke wilde graag in Houten komen werken ondanks de reisafstand.
In korte tijd heeft Tineke haar plekje verworven bij zowel de leerlingen, de ouders als het team. Ze was direct één van ons. Tineke paste zich aan, maar bracht ook haar eigen kennis en vaardigheden mee. Heel waardevol om de blik van buiten naar binnen te halen. Naast de activiteiten van Tineke voor haar klas heeft zij voor ons ook de uitstroomgroep van 2 naar 3 opgezet.
Tineke is een betrokken, flexibele leerkracht die vanuit haar kennis en ervaring snel een groep in beeld heeft. Zij speelt op proactieve wijze in op de behoeften van de groep en van individuele leerlingen.
Wij zijn heel blij dat Tineke een half jaar deel heeft uitgemaakt van ons team. Wij kunnen haar sterk aanbevelen en gunnen haar een hele prettige volgende werkplek!

Hartelijke groet,
Mieke van Berkel
Directeur basisschool Aventurijn

Raaigras 101-d
3994 MB Houten
T:030 – 2745809

Onderdeel van KS Fectio, www.ksfectio.nl

Verdere referenties op aanvraag.


Beschikbaarheid

De hele week volledig inzetbaar. Telefonisch te bereiken op nummer 06 40 66 60 82 indien ik nog beschikbaar ben. Of stuur een mail of Whatsapp bericht met uw invalverzoek of vraag.


Kosten

Het uurtarief bedraagt €62,50 per uur.

Reiskosten: €0,39 per kilometer.

Totale reistijd: 1e uur geen kosten, 2e en 3e uur tegen uurtarief.
Meer dan 3 uur reistijd, vergoeding in overleg.


VOG

Op verzoek kan ik u een "Verklaring omtrent gedrag" tonen.


Algemene voorwaarden

Voorafgaand aan elke opdracht zal u gevraagd worden een modelovereenkomst omtrent de gezagsrelatie te ondertekenen.Wet- en regelgeving

Omschreven op flexleerkracht.nl.


Persoonlijk contact

Wilt u, voordat u mij inhuurt, graag eerst kennismaken? Dat kan! Neem gerust contact op via Via 10 en maak een kennismakingsafspraak.

via10sneek@gmail.com

06 40 66 60 82 (ook whatsapp)

Zie ook www.flexleerkracht.nl. Via deze site kunt u mij, of een andere flexleerkracht, ook inhuren.


Ervaring

Sinds 1 januari 2018 ben ik werkzaam als Flexleerkracht (zzp) in het onderwijs.

Schooljaar 2021-2022 ben ik gestart op 2 scholen. De maandag en dinsdag op de Wingerd in Biddinghuizen voor een zwangerschapsverlof vervanging tot en met 30 november. De andere 3 dagen een vervolg op de ziektevervanging op It Haskerfjild in Joure, nu in groep 4. Na de herfstvakantie bouwt de vaste leerkracht weer geleidelijk op en hoopt voor de kerstvakantie weer volledig te werken. Na de kerstvakantie start ik in Houten op de Aventurijn, 5 dagen in de week voor groep 1 / 2 tot de zomervakantie.

Schooljaar 2020-2021 ben ik gestart met kortdurend invalopdrachten op diverse scholen in Friesland en de Flevopolder. Van 19-10-20 tot en met 12-3-21 zwangerschapsverlofvervanging op OBS De Zeeraket in Almere voor 5 dagen in de week voor een groep 6. Na de voorjaarsvakantie 1 dag ouderschapsverlof vervanging in deze groep 6, daarnaast 4 dagen ziekte vervanging in groep 5 op It Haskerfjild in Joure. Beide tot de zomervakantie.

Schooljaar 2019-2020 ben ik gestart in Almere voor 2 dagen op basisschool Pirouette, 1 dag groep 3 en 1 dag groep 5. Deze opdracht duurt tot de kerstvakantie. Eind september ben ik daarnaast ook gestart in Lemmer in een groep 1 voor 2 dagen en na de herfstvakantie 3 dagen. In januari 2020 kreeg mijn opdracht Almere een aanvulling, 1 dag groep 7 en 1 dag V-klas. De vervanging voor groep 3 en groep 5 stopte voor de meivakantie. De vervanging in groep 7 en V-klas was t/m 9 juni. Vanaf 10 juni invalopdrachten Stichting Meilân.

Schooljaar 2018-2019 heb ik 2 grote opdrachten aangenomen. In Veenendaal, voor een groep 2/3 op een NT2 school, voor 2 dagen. En in Almere, een groep 6, voor 3 dagen.

Sinds 1 januari 2018 ben ik werkzaam als Flexleerkracht in het onderwijs. In het eerste halfjaar ben ik gevraagd voor 19 verschillende opdrachten op 11 verschillende scholen van verschillende besturen/stichtingen. Variërend van 1 daagse vervanging tot een zwangerschapsverlofvervanging van 4 dagen in de week gedurende een half jaar.

Van 01-09-1990 tot 01-09-2014 was ik werkzaam in het basisonderwijs als groepsleerkracht. In deze periode heb ik op 14 verschillende scholen gewerkt, waarvan de laatste 18 jaar op PCBO Op 'e Hichte te Scharnegoutum. Daar heb ik gewerkt met het TOM concept.

Ik heb in alle groepen als groepsleerkracht gewerkt. Daarnaast heb ik o.a. ook als Bouwcoördinator, Reken coördinator en Interne Cultuur coördinator gewerkt. Ik heb vaak de voortrekkersrol ogenomen bij het organiseren van creatieve middagen, sportdagen, smaaklessen e.d. Voor EHBO en BHV heb ik jaarlijks mijn herhalingslessen gevolgd.


Matrix coaching 17-10-2020 certificaat
Trainer voor Plezier op school 21-03-2018 certificaat
Trainer voor De Gelukskoffer 23-01-2018 certificaat
Pubercoaching 17-01-2018 certificaat
Training COACHEE 06-01-2018 licentie
Kindercoach en opvoedcoach 31-10-2015 certificaat
Trainer voor het IK LEER LEREN programma 11-11-2014 certificaat
Kanjertraining 09-04-2014 licentie (verlopen)
PSPO Coördinator Rekenen 12-03-2013 diploma
Interne Coördinator Cultuureducatie 09-04-2008 certificaat
Management Ontwikkel Traject 2e fase 22-05-2007 certificaat
Management Ontwikkel Traject PO 05-06-2003 certificaat
Bedrijfshulpverlener 06-05-2003 diploma
Digitaal Rijbewijs Onderwijs 19-09-2002 certificaat
Lerarenopleiding basisonderwijs 28-06-1990 diploma
Reanimatie 20-03-1990 diploma
EHBO 19-12-1989 diploma