"Gelukskoffer" training

Gelukkig zijn kun je trainen

De "gelukskoffer" is een wetenschappelijk onderbouwd lesprogramma voor jongeren. De filosofie erachter is simpel: Jongeren met zelfvertrouwen staan steviger in hun schoenen, hebben een positiever beeld van zichzelf en van de wereld om hen heen.

Herken je dit?

Ga dan mee op reis met je eigen "gelukskoffer" en leer je gelukkig voelen! Als je leert om blij te zijn met kleine dingen, en als je om leert gaan met waarderen waar je goed in bent, versterk je je zelfvertrouwen, en kun je veel meer dan je denkt. Je voelt je stukken beter, je wordt vrolijker en je kijkt positiever tegen alles aan.

De training?

We nemen je koffer mee op reis langs de staions:

  • Wat is geluk?
  • De kracht van gedachten
  • Dankbaarheid
  • Zelfvertrouwen
  • Talenten en toekomstdromen

Uit onderzoek blijkt dat als je gelukkig bent, je minder vaak ziek bent. Iedereen voelt zich weleens ongelukkig, maar door een positieve instelling kom je je dip eerder weer te boven. Tijdens de gelukslessen ontdek je waar jij gelukkig van wordt, en vul je je koffer met positieve bagage: "je eigen koffer vol geluk", die je hele leven waardevol zal blijven!

Werkwijze

Je gaat op een ontdekkingsreis waarin je gaat ontdekken waar jij gelukkig en blij van wordt en hoe jij dit gevoel voor een groot deel kan beïnvloeden. De training is inclusief uitgebreid lespakket en een leuke koffer voor het vullen van je "eigen geluk".
Wil je meer weten, kijk dan ook eens op gelukskoffer.nl.

De aandacht ligt op wat een kind goed kan, met als doel het beste uit zichzelf te kunnen halen. Ieder kind krijgt een eigen "gelukskoffer", die hij of zij gedurende de training gaat versieren en vullen met waardevolle spullen, herinneringen of complimenten.

Voor meer informatie en achtergrond: gelukskoffer.nl.

Aanmelden voor de Gelukskoffer training

Aanmelden of informatie

Per e-mail (via10sneek@gmail.com) of via het contactformulier op deze website.